Besplatno predavanje Kako pronaći svoje mjesto na tržištu

Većina misli da je marketing reklama i promocija, ali to je tek polovica marketinga, neki bi rekli čak i manje važna polovica.

Imati kvalitetan proizvod ili uslugu nije dovoljno da bi uspjeli na tržištu. Da bi u tome uspjeli potrebno je jako dobro znati kome je naš proizvod namijenjen, a kome nije, kako definirati cijenu i načine distribucije – i tek onda smo spremni kroz reklamu obavijestiti naše kupci što smo im pripremili.

Marketinški način razmišljanja preokrenuo je mnoge kompanije i omogućio im da napore i resurse usmjere samo tamo gdje će oni imati efekta umjesto da pokušavaju prodati svima. Optimum, ljudska strana poslovanja organizira u srijedu, 11 prosinca od 17.30 do 19 sati predavanje u Narodnoj čitaonici u Kostreni.

Njihov predavač Duško Radulović doktor je ekonomskih znanosti upravo iz područja marketinga, stekao je titulu MBA na Cotrugli Business School, a praktično znanje stekao je kao direktor marketinga riječkog Energa te kao direktor poduzeća Sensum  iz Rijeke koje pomaže upravo malim i srednjim poduzećima da pokrenu projekte i pronađu svoje mjesto na tržištu.

Svoje znanje pokušati će sažeti u sat i pol predavanja, pitanja i razgovora za kostrenske poduzetnike. Predavanje je namijenjeno svima koji već posluju i žele poboljšati svoje tržišne rezultate, ali i onima koji pokreću posao i žele se u startu dobro pozicionirati.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske