Grad Crikvenica raspisao je javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih potpora

Grad Crikvenica raspisao je javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Crikvenice za 2019. godinu.

Predmet Javnog poziva je dodjela nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice za 2019. godinu kojim se provode mjere s ciljem jačanja konkurentnosti, poduzetnika na tržištu, ostvarivanja dodatnog praktičnog obrazovanja i boljeg informiranja u poduzetništvu, poboljšanja uvjeta raspoloživosti financijskih resursa, korištenja poduzetničke infrastrukture terješavanja društvenih problema primjenom poduzetničkih načela.

Korisnici sredstava su subjekti malog gospodarstva utvrđeni Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva, koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu i čije je sjedište odnosno prebivalište na području Grada Crikvenice.

Prijave na Javni poziv podnose se Gradu Crikvenici, Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte na obrascima prijave naznačenima u Javnom pozivu s traženom i potpunom dokumentacijom. Javni poziv otvorenje do 15. svibnja 2019. g. Dodatne informacije i privitke možete pronaći na poveznici.

U prostorima Udruženja obrtnika od 2. travnja pa sve do 16. travnja na raspolaganju poduzetnicima bit će djelatnica Poduzetničkog centra Vinodol za sva pitanja, a poduzetnici se mogu za informacije javiti i u Grad Crikvenicu, Odsjek za gospodarstvo, turizam i projekte.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske