Individualni razgovori poduzetnika i privatnih iznajmljivača u Opatiji

HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa Udruženjem obrtnika Opatija organizira individualne razgovore poduzetnika i privatnih iznajmljivača Opatije, Matulja, Lovrana i Mošćeničke Drage s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u prostorijama Udruženja obrtnika Opatije, Opatija, Maršala Tita 87, u utorak 26. studenog 2019. godine u vremenu od 10 do 15 sati.

 Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, kao i privatni iznajmljivači mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na tel. 051 272 692 ili e-mail: uo.opatija@hok.hr.

Izvor: https://www.hbor.hr/info-dan-u-opatiji-utorak-26-11-2019/

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske