Institut za razvoj obrazovanja traži voditelja financija

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), neprofitna i nevladina organizacija traži voditelja financija (m/ž). Odgovarajući kandidat za ovo radno mjesto je osoba koja izvrsno poznaje nacionalne i EU propise relevantne za područje djelovanja. Žele zaposliti stručnjaka/kinju s iskustvom financijskog upravljanja u neprofitnom ili javnom sektoru.

Od zaposlenika očekuje upravljanje cjelokupnim financijskim poslovanjem organizacije – izrada i kontinuirano praćenje realizacije financijskih planova organizacije, izrada financijskih evaluacija. Suradnja s voditeljima/cama projekata – upravljanje financijama za pojedine projekte (nacionalne, EU i međunarodne), s posebnim naglaskom na projekte financirane sredstvima EU, izrada proračuna potrebnih za prijavu EU projekata, implementacija financijskih aktivnosti za dobivene EU projekte, izrada financijskih izvješća za projekte te neprekidno usklađivanje poslovanja organizacije s relevantnim zakonskim propisima.

Ugovor o radu na određeno vrijeme u trajanju od 1 godine, tj. u razdoblju od 1. srpnja 2020. do 30. lipnja 2021., s mogućnošću nastavka suradnje i sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme nakon isteka navedenog perioda. Angažman je na puno radno vrijeme od ponedjeljka do petka. Mjesto rada je u Zagreb, Trg Nikole Zrinskog 9, uz mogućnost rada na daljinu. Odabranom kandidatu bit će ponuđen ugovor o radu i plaća od 6.000 do 8.000 kuna. Rok za slanje prijava je 13.05. Više detalja možete pronaći na linku.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske