Kako do kupca proizvoda i usluga?

kupac

U vrijeme velike ponude na tržištu pravi je uspjeh pronaći i zbližiti se sa svojim idealnim kupcima. Svi znamo da je važno kreirati osobnost branda kako bi se kupci identificirali i povezali s njim, a onda uspostavili dugoročne odnose s kupcima, no kako to učiniti?

U sklopu projekta LO.PA.Z. PLUS Riječka razvojna agencija Porin poziva sve zainteresirane, a posebno one koji planiraju pokrenuti svoje poduzeće, na seminar Kako do kupca proizvoda i usluga.

Seminar će se održati u četvrtak, 15. listopada 2020. s početkom u 9:30 sati u prostorima Riječke razvojne agencije Porin d.o.o., Milutina Barača 62/I. kat.

Cilj seminara je da okupljeni definiraju tko su kupci njihovih usluga i proizvoda te isplaniraju kako će im pristupiti na tržištu. Predavač je Dario Zorić.

Prijaviti se možete slanjem maila na doris.sosic@porin.hr.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske