Konferencija – Izazovi odgovornog marketinga i oglašavanja u digitalnoj eri

Međunarodna trgovačka komora (ICC) Hrvatska i Udruženje marketinga Hrvatske gospodarske komore imaju čast pozvati vas na konferenciju Izazovi odgovornog marketinga i oglašavanja u digitalnoj eri koja će se održati u srijedu, 2. listopada, u Zagrebu, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Rooseveltov trg 2, u Vijećnici na 1. katu, u 9 sati i 30 minuta.

Na konferenciji će se prvi put u Hrvatskoj predstaviti novi Kodeks oglašavanja i marketinškog komuniciranja ICC-ja i raspravit će se aktualne teme i izazovi digitalnog marketinga i oglašavanja.

Novo izdanje Kodeksa ICC-ja donosi globalne smjernice i niz novosti u području marketinga i oglašavanja, a predstavlja temelj samoregulacijskim mehanizmima diljem svijeta. Svrha je Kodeksa osigurati društvenu odgovornost industrije te zaštitu potrošača i jačanje njihova povjerenja, i to promicanjem visokih etičkih načela u marketinškoj komunikaciji i oglašavanju. Ovo revidirano izdanje usklađeno je s promjenama koje proizlaze iz digitalne transformacije i postavlja zlatni standard ponašanja industrije. Posebna pozornost usmjerena je na zaštitu djece i privatnosti potrošača.

Pridružite nam se na ovomu jedinstvenom događanju i iskoristite priliku umrežavanja s renomiranim međunarodnim i domaćim stručnjacima.

Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu registraciju. Moderatorica događanja bit će Branka Prišlić, viša stručna suradnica iz Sektora za industriju HGK.

Ciljne skupine

Konferencija je namijenjena čelnim ljudima industrije, svim stručnjacima za marketinško komuniciranje i oglašavanje i regulatorima.

IZVOR: https://www.hgk.hr/konferencija-izazovi-odgovornog-marketinga-i-oglasavanja-u-digitalnoj-eri-najava?fbclid=IwAR0dAJ-yryuCC97BEisMK4sEkF05xEvorcLI254MMSvPuKtUCc9-5hnRHWkV

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske