Motivacijsko pismo i životopis u ruke i pravac CTK Rijeka

U sklopu projekta LO.PA.Z. PLUS osmislili smo još jednu uslugu za nezaposlene. Radi se o savjetovanju za zapošljavanje koje možete koristiti uživo dolaskom u CTK Rijeka ili online javljanjem u online savjetovalište.

Od listopada, svaki prvi ponedjeljak u mjesecu sa svojim pitanjima i nedoumicama koje se tiču prijave na natječaj za posao slobodno dođite u Centar tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) gdje vas očekuju stručnjaci za zapošljavanje. U terminu od 9 do 13 sati oni mogu odgovoriti na sva vaša pitanja koja se tiču vašeg životopisa ili motivacijskog pisma, konkretnog natječaja za posao, prijava na natječaj za posao, prikupljanje dokumentacije za prijavu na natječaj za posao, razgovora za posao i predstavljanja potencijalnim poslodavcima.

Ako ne stižete doći, uvijek se možete javiti u online savjetovalište za zapošljavanje!

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske