Najavljen SELECTIO MeetUp o preslagivanju organizacijskih prioriteta u krizi

Iako mnogi od nas imaju iskustva u radu od kuće, tvrtke su u kratkom roku morale napraviti brze i velike promjene kako bi se prilagodile trenutnoj situaciji. Većina timova svakodnevno radi od kuće, održavaju se e-sastanci, virtualno se vode timovi,  protok informacija je drugačiji, kultura se promijenila, a kako to sve utječe na zaposlenike i kompanije?

Kako bi stvorili okruženje u kojem ćemo međusobno dijeliti znanja i iskustva među stručnjacima te kako bi svi zajedno lakše i bezbolnije prebrodili ovo razdoblje, pokrenut je SELECTIO MeetUp.

Kroz besplatne tjedne SELECTIO MeetUp-ove želja je okupiti najveće poslovne stručnjake te zajedno s njima kroz virtualne kave porazgovarati o temama koje su trenutno svima u fokusu. Sa SELECTIO MeetUp-ovima želja je diskutirati o aktualnim temama uzrokovanim COVID krizom s ponešto drugačijim pristupom. Ne žele teorijski prolaziti kroz sadržaje nošenja sa stresom ili upravljanja krizom, već žele čuti s kojim problemima i izazovima se svakodnevno susreću stručnjaci i kako ih iz dana u dan rješavaju.

Svakog tjedna održat će se online event na jednu temu (putem Zoom platforme) koji će biti javan i dostupan svima! Sve o nadolazećim eventima pratite na njihovom webu i LinkedIn stranicama.

Nadolazeći eventi:

Kako presložiti organizacijske prioritete u krizi? – pogled iz više industrija

COVID kriza je u vrlo kratkom vremenskom periodu pogodila gotovo sve industrije, a svaka od njih se na svoj način nosi s novonastalim izazovima. Kroz diskusiju sa stručnjacima iz različitih industrija razgovarat će se o promjenama koje su se dogodile, kako se poslovanje prilagodilo i kako su efikasno presložili organizacijske prioritete. Do promjena je došlo i u ulozi ljudskih resursa, pa ćemo čuti što sve Hrvatska može napraviti kako bi bili nositelji pozitivnih promjena u ovom izazovnom razdoblju.

Datum: Četvrtak, 30. travnja 2020.
Vrijeme: 15:00 – 16:00
Platforma: Zoom

Govornici su Ivan Bartulović – Board Member & CHRO at Croatian Telecom, Jadranka Sakoman – HR Director at Zagrebačka pivovara, Tina Martinis Miletić – HR Director at RTL Hrvatska, a mentorira Martina Kessler – Head of Organizational Development Solutions at SELECTIO

Prijavite se:  https://forms.gle/u4MN5xkgEQHNBuaG8

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske