Okrugli stol Iskusni poduzetnici kao mentori – primjer dobre prakse iz Nizozemske

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Centrom za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR) organizira okrugli stol Iskusni poduzetnici kao mentori – primjer dobre prakse iz Nizozemske koji će biti održan u ponedjeljak, 23. ožujka 2020., od 13 do 15 sati u Step Ri.

Na okruglom stolu, direktorica CEPOR-a, Mirela Alpeza, napravit će uvod u temu prijenosa poslovanja, dok će u nastavku nizozemski predstavnici Rob Gringhuis i Frank van Santen predstaviti nizozemsko udruženje Soundboard koje djeluje već 40 godina i okuplja 300 članova, pretežito umirovljenih poduzetnika, koji savjetuju mlađe poduzetnike u rješavanju izazova u poslovanju.

Cilj okruglog stola je diskusija na temu nizozemskog iskustva, te CEPOR-ove inicijative pokretanja udruženja poduzetnika seniora u Hrvatskoj kao odgovor na potrebe poduzetnika za savjetodavnom podrškom u procesu prijenosa poslovanja.

Rezultati diskusije predstavljat će važan element u daljnjem promišljanju oko formuliranja aktivnosti i uključivanja budućih članova udruženja poduzetnika seniora u Hrvatskoj. Više detalja u pozivu agendi okruglog stola. Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete putem poveznice do 19. ožujka 2020.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske