Online konferencija i B2B razgovori o primjeni obnovljivih izvora energije za grijanje i hlađenje

U okviru inicijative Mittelstand Global – Energy Solutions: Made in Germany po nalogu Saveznog ministarstva gospodarstva i energije (BMWi) Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora 26. svibnja 2020. godine od 9 do 11 sati održat će virtualni stručni skup i poslovne razgovore na temu ‘Primjena obnovljivih izvora energije za grijanje i hlađenje’.

Zbog aktualnih zbivanja stručni skup će biti održan u obliku webinara, a individualni poslovni razgovori između njemačkih tvrtki i potencijalnih hrvatskih partnera održati će se 27. i 28. svibnja 2020. putem Microsoft Teamsa i drugih raspoloživih digitalnih kanala. 

Cilj je prezentirati suvremene njemačke tehnologije na području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije te poticati suradnju.

Na konferenciji će se među ostalim predstaviti njemačke tvrtke koje su zainteresirane za suradnju, a bit će i prilike ukoliko želite uspostaviti kontakt s njima što je potrebno naznačiti u prijavnici. Sudjelovanje na skupu je besplatno uz obveznu prijavu do 21. svibnja 2020.

Prijava: https://kroatien.ahk.de

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske