Općina Kostrena najavila je program besplatan edukacija pod nazivom „Poslovni uspjeh“

Poduzetnici se danas susreću s različitim poslovnim izazovima i brzim promjenama koje se događaju na tržištu. Većina poduzetnika u osnivanje poduzeća kreće sa znanjima potrebnim za obavljanje primarne djelatnosti no bez prevelikog iskustva u područjima poput upravljanja financijama, ljudskim potencijalima, optimizaciji poslovnih procesa, marketingu, odnosima s javnostima i drugim stručnim znanjima koja im mogu pomoći da  podignu poslovanje na višu razinu i povećaju financijski rezultat.

S ciljem da Kostrena postane poželjno mjesto za poslovanje, Odbor za gospodarstvo i razvoj poduzetništva Općine Kostrena u suradnji s edukacijsko savjetodavnim centrom Optimum iz Kostrene pokrenuo je novi besplatni program usavršavanja pod nazivom „Poslovni uspjeh“, koji će kostrenskim poduzetnicima uz redovne programe potpora, pomoći u poslovanju usvajanjem novih stručnih znanja. Počevši od svibnja, u prvom ciklusu planirano je održavanje šest predavanja koja će se održavati jednom mjesečno u prostoru Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji u popodnevnim satima. Termin prvog predavanja s temom o EU fondovima za male i srednje poduzetnike zakazan je za 16. svibnja u 17 sati.

Predavanja će voditi stručnjaci iz pojedinih područja koji su i sami poduzetnici stoga dobro razumiju potrebe i očekivanja sudionika. Svako predavanje imat će teorijski dio s primjerima iz prakse i vrijeme za razgovor i pitanja.

Prijave za sudjelovanje primaju se putem elektronske pošte martina.zekic@kostrena.hr, na broj telefona 209-071 ili dostavljanjem obrasca direktno u Upravni odjel za financije i gospodarstvo u Općini Kostrena.

Više detalja možete pronaći na stranicama Općine Kostrena.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske