Otvoren natječaj Integrator namijenjen poduzećima

Potpora u okviru ovog poziva namijenjena je sufinanciranju inovacija procesa i/ili poslovanja organizacije konzorcija MSP-ova (mikro, mala i srednja poduzeća)  za uspostavljanje dugoročnih dobavljačkih odnosa/lanaca vrijednosti sa drugim poduzećima tzv. Integratorima. Za potrebe ovog poziva konzorcij se mora sastojati od minimalno tri MSP-a.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna alokacija poziva iznosi 100.000.000,00 kuna.

Projektni prijedlozi podnose se elektronički putem sustava eFondovi. Ukupni najviši iznos bespovratnih sredstava koji se po ovom pozivu može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 38.000.000,00 kuna po projektnom prijedlogu, a najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po pojedinom projektnom prijedlogu je 2.000.000,00 kuna.

Poziv se provodi kao otvoreni postupak u modalitetu trajno otvorenog poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 30. ožujka 2020. godine u 11:00:00 sati do 29. lipnja 2020. godine u 11:00:00 sati.

Pitanja s jasno naznačenom referencom na poziv moguće je poslati isključivo putem elektroničke pošte na sljedeću adresu integrator@mingo.hr.

Upiti zaprimljeni na druge adrese neće biti uzeti u obzir, niti će odgovori na tako postavljena pitanja biti objavljeni na način propisan pravilima poziva.

Natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske