Otvorena radna mjesta project officer i finance officer

ART-ER Attractiveness Research Territory, razvojna agencija iz talijanske pokrajine Emilia-Romagna, raspisala je natječaje za popunu dva radna mjesta – PROJECT OFFICER i FINANCE OFFICER u okviru Jadransko-jonskog programa transnacionalne suradnje INTERREG ADRION 2014.-2020.

Natječaji za navedena radna mjesta provode se zbog povećanog obujma posla. Ugovori će se sklapati na određeno vrijeme, u trajanju od najduže godinu dana.

ART-ER će prijave za zapošljavanje zaprimati kontinuirano, odnosno do sastanka komisije za zapošljavanje. Zbog hitnosti postupka i potrebe za zapošljavanjem, cijeli proces izbora trajat će otprilike 10 radnih dana, ovisno o dostupnosti članova komisije za zapošljavanje.

Odabrani kandidati će biti pozvani na intervju (putem videopoziva) sa svrhom provjere kompetencija navedenih u priloženom životopisu.

Opis radnih mjesta, kao i sve relevantne informacije o natječajima nalaze se na poveznicama.

Sve informacije o natječajima dostupne su na sljedećim web stranicama:

Project officer:  https://www.art-er.it/2020/04/ap02-nr-44-2020-category-5a/

Finance officer: https://www.art-er.it/2020/04/ap02-nr-45-2020-category-5a/

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske