Podijeljene EBC*L diplome

U Obrtničkoj komori Primorska-goranske županije, u sklopu projekta LO.PA.Z. PLUS, održala se trodnevna edukacija, od 29. do 31. listopada 2018., namijenjena svim nezaposlenim osobama.

Radilo se o besplatnoj edukaciji s ciljem ojačanja svojih poslovnih vještina iz područja ekonomije. Stjecanje međunarodne diplome EBC*L B razine je bilo besplatno.

Potkraj 2018. godine, polaznici su pristupili polaganju EBC*L ispita, B razine a od njih 24 koji su pristupili ispitu, 21 je uspješno položilo ispit (broj polaznika edukacije bio je 28).

Dana 11.2.2019. godine, organizirana je svečana podjela EBC*L diploma u prostorijama OK PGŽ.

EBC*L ili European Business Competence Licence (eng. Europska licenca poslovnih kompetencija) je standardizirana diploma iz područja poslovne administracije, koja se provodi u više od 25 zemalja Europske unije. Teme kroz koje polaznici prolaze su poslovni plan, planiranje i financiranje projekata, investicijska analiza, financijsko planiranje, marketing i prodaja.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske