Pokrenite svoje poduzeće u Startup inkubatoru Rijeka

Startup Inkubator Rijeka

Startup Inkubator Rijeka poziva sve osobe s idejom i željom za realizacijom iste da se prijave i postanu dio 12. generacije riječkih startup-ovaca.

U prethodnih 11 generacija usluge Startup Inkubatora Rijeka koristilo je 435 osoba. To možete biti i vi, a prijaviti se možete samostalno ili u timu do 10. listopada.

Besplatni (pred)inkubacijski program u trajanju od osam mjeseci uključuje:

  • 35+ radionica i predavanja u cilju stjecanja svih potrebnih znanja i vještina koje morate imati kao poduzetnik,
  • radni prostor s brzim internetom u trajanju od godinu dana,
  • mentorsku podršku u razvoju poslovne ideje: 48 stručnjaka i poduzetnika iz raznih područja individualno vam stoje na raspolaganju za savjetovanje i specifična pitanja,
  • stručnu pomoć u izradi, vrednovanju i provedbi poslovnog plana,
  • podršku u izradi prototipa za inovativne koncepte s komercijalnim potencijalom,
  • povezivanje s potencijalnim investitorima,
  • sudjelovanje na nacionalnim i međunarodnim startup događajima,
  • novčane nagrade za tri najuspješnije ideje.

Prijave se podnose online putem web stranice Startup inkubatora, gdje su pojašnjeni detalji oko sadržaja prijave.

Ukoliko trebate pomoć oko provjere ideja i prijave, ne brinite! Startup Inkubator Rijeka će organizirati informativnu radionicu ‘Kako do ideje i prijave za Startup?’. Zbog epidemiološke situacije način, datum i vrijeme odvijanja radionice bit će objavljen na mrežnim stranicama inkubatora startup.rijeka.hr.

Više o Javnom pozivu i radionicama na web stranici Startup Rijeka ili na Facebook stranici Startupa. Dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 051/209-940 ili putem e-maila: startup@rijeka.hr.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske