Predstavili smo projekt LO.PA.Z. PLUS na Poduzetničkom danu

Općina Viškovo organizirala je 4. Poduzetnički dan, koji je održan 20. rujna na parkiralištu Milihovo u centru Viškova. Ovogodišnja tema manifestacije su bili izazovi na tržištu rada te koncept ponude i potražnje u tom segmentu. Predstavljeni su i projekti Općine financirani sredstvima Europske unije, a kojima se potiče zapošljavanje. Uvodnu riječ održala je Sanja Udović, općinska načelnica a sudionike su pozdravili i predstavnici pokrovitelja manifestacije, Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Područni ured za Primorje i Gorski kotar, Hrvatske gospodarske komore ŽK Rijeka te Primorsko goranske županije.

Na ovogodišnjem poduzetničkom danu, osim Općine Viškovo, svoje mjere i programe predstavili su i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Centar tehničke kulture Rijeka, Narodno učilište, HGK-Županijska komora Rijeka i Lokalno partnerstvo za zapošljavanje PGŽ, a prikazao se i film Udruženja obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje pod nazivom »Šta ću radit’ u životu«. Svi sudionici posjetiteljima su se predstavili i putem info-pultova koji su postavljeni u šatoru, na kojima su mogli postavljati pitanja i  dobiti odgovor.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske