Prijavi se na besplatnu radionicu Izrada Internet stranice

Hosting i domena, prijatelja dva! Upoznaj se s njima, ali i drugim pojmovima koji ti mogu pomoći da se snađeš u svijetu izrade internetskih stranica. Prijavi se na radionicu Izrada Internet stranice i nauči kako napraviti jednostavnu web stranicu u WordPressu!

Možda želiš napraviti web za svoj band ili imaš neku poslovnu ideju, a možda samo želiš znati kako funkcionira WordPress, vjerojatno najjednostavniji i najkorišteniji sustava za upravljanje internetskim stranicama koji postoji.

Radionica Izrada Internet stranice održat će se u četvrtak i petak, 29. i 30. listopada, od 10 do 13 sati.

Prijaviti se možeš na mail lraspolic@ctk-rijeka.hr sve do srijede, 28. listopada. Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve sudionike.

Radionica WordPress dio je aktivnosti koje se provode u sklopu projekta LO.PA.Z. PLUS financiranih iz Europskog socijalnog fonda, a cilj im je ojačati znanja i vještine nezaposlenih osoba za sudjelovanje na tržištu rada.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske