Prilika za nova poduzeća – otvorene prijave za ANI@StepRi Playpark inkubator

ANI@StepRi Playpark je besplatni šestomjesečni program podrške koji su pokrenuli INA i Step Ri kako bi vam omogućili da svoju poslovnu ideju ili startup pretvorite u održiv i uspješan posao.

Podrška uključuje od „krova nad glavom“, preko edukacija iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina, individualnog poslovnog savjetovanja i mentoriranja do novčane nagrade za najbolje.

ANI@StepRi Playpark je inkubator namijenjen pojedincima i timovima s idejom za pokretanje novog posla kao i onima koji su već osnovali poduzeće, ali još uvijek traže model održivog poslovanja ili način za brži rast.

Primamo poslovne ideje iz svih područja no posebno su nam zanimljive prijave koje rješavaju probleme u energetici, prometu, urbanom razvoju, turizmu, zdravlju i medicini te u području blockchaina, IoT „big data“ tehnologija, umjetne inteligencije (AI), virtualne realnosti (VR) kao i proizvoda široke potrošnje.

Sudionici u programu ANI@StepRiPlaypark će dobiti:

– Šestomjesečno 24/7 korištenje zajedničkog uredskog prostora te mogućnost korištenja dvorana i sale za sastanke u zgradi Step Ri
– Individualno poslovno savjetovanje i podrška profesionalnih mentora
– Mogućnost razvojne i poslovne suradnje s najvećom hrvatskom kompanijom – Inom
– Edukacije iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina
– Novčane nagrade najboljima – najbolji sudionici, pojedinci ili timovi, bit će nagrađeni novčanim nagradama u iznosima od 1 x 25.000 kn te 2 x 2.500 kn.

Prijave su otvorene do 30. rujna na http://www.stepriplaypark.com.hr/.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske