Radionica Kako razvijati svoje poslovanje u ranoj fazi i fazi rasta?

Aurora.hr platforma koja, na pristupačan, razumljiv i brz način, donosi sve bitne informacije vezane uz poduzetništvo u Hrvatskoj, organizira u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka Meet up How to Grow your Business pod vodstvom Denise DeSimone.

Radionica će se održati u srijedu 26. lipnja, od 17 do 19 i 30 sati u American Corneru Rijeka (Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka, Trg Viktora Bubnja 1, 51000 Rijeka). Denise DeSimone je uspješna i uporna poduzetnica iza koje je već 8 pokrenutih poduzeća, a jedna od njih je  vrlo priznati C-Leveled za poslovno savjetovanje.

Radionica će objasniti kako razvijati svoju tvrtku na pravi način te kako napraviti strategiju izlaska na tržište. Prethodno znanje i iskustvo nisu potrebni, već želja za sudjelovanjem u poduzetničkoj avanturi. Radionica će biti izvedena na engleskom jeziku.

Ulaz je slobodan, ali prijave su obvezne putem online prijavnice. Broj mjesta je ograničen.

Više detalja na poveznici.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske