Raspored radionica nacionalne zaklade

Da bismo vam olakšali planiranje vaših aktivnosti u sljedeća dva mjeseca, objavljujemo tablicu s rasporedom radionica Nacionalne zaklade i njezinih suradnih organizacija u veljači i ožujku 2020. godine.

Kao i do sada, teme radionica u pet hrvatskih gradova tiču se organizacije života i rada OCD-ova s naglaskom na teme vezane uz mogućnost prijava projektnih prijedloga na natječaje u okviru Europskog socijalnog fonda.

Termin objave pojedine radionice vidljiv je u krajnjem desnom stupcu tablice, a prijaviti se možete klikom na poveznicu https://www.financijskepodrske.hr/home/events.

Molimo vas da uzmete u obzir da je broj sudionika za svaku radionicu ograničen zbog ograničenosti prostora u kojima se radionice održavaju, kao i zbog potrebe održanja kvalitetne izvedbe pojedine radionice.

Prijave: https://strukturnifondovi.hr/nacionalna-zaklada-za-razvoj-civilnoga-drustva-najavljuje-mogucnost-prijava-na-radionice-u-veljaci-i-ozujku-2020/

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske