U četvrtak se na Viškovu održava Poduzetnički dan

Općina Viškovo organizira Poduzetnički dan, koji će se održati u četvrtak, 20. rujna u šatoru na prakiralištu Milihovo od 11 do 14 sati. Ovogodišnja tema manifestacije su izazovi na tržištu rada te koncept ponude i potražnje u tom segmentu. Također bit će predstavljeni i projekti Općine Viškovo financirani sredstvima Europske unije, a kojima se potiče zapošljavanje različitih skupina ljudi.

Na ovogodišnjem Poduzetničkom danu svoje mjere i programe predstaviti će Općina Viškovo, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Centar tehničke kulture Rijeka, Narodno učilište, Hrvatska gospodarska komora – županijska komora Rijeka i Lokalno partnerstvo za zapošljavanje PGŽ, a na samom kraju Udruženje obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje prikazat će film pod nazivom „Što ću radit’ u životu?“. 

Također, svi navedeni sudionici posjetiteljima će biti na rasplaganju putem info pulteva koji će biti postavljeni u šatoru i gdje će moći postavljati pitanja.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske