U tijeku je Javni poziv za Poduzetnički inkubator za uslužne djelatnosti Torpedo

Proizvodni park Torpedo

Riječka razvojna agencija Porin poziva sve zainteresirane poduzetnike da se prijave na Javni poziv za ulazak poduzetnika u program Inkubacije, Post-inkubacije i Akceleracije u Poduzetničkom inkubatoru za uslužne djelatnosti Torpedo.

Program Inkubacije, Post-inkubacije, odnosno Akceleracije obuhvaća sljedeće usluge:

  • Zakup poslovnog prostora,
  • Savjetodavne usluge,
  • Usluge stručne edukacije,
  • Podrška pri umrežavanju,
  • Usluge pristupa prostornoj infrastrukturi,
  • Usluge pristupa inovativnoj infrastrukturi.

Razgledavanje poslovnih prostora na licu mjesta za sve zainteresirane osobe održat će se u srijedu, 28. listopada 2020. od 10,00 – 12,00 sati. Dolazak nije potrebno najaviti. Ako ne stignete na razgledavanje, u videu možete dobiti uvid kako izgleda Poduzetnički inkubator Torpedo.

Prijave na javni poziv dostavljaju se najkasnije do 13.studenog 2020.

Više informacija o Javnom pozivu saznajte na internetskoj stranici RRA Porin.

Sve dodatne informacije u vezi s ovim javnim pozivom te dokumentacijom za podnošenje prijave mogu se dobiti svakog radnog dana od RRA Porin u vremenu od 8:00 do 16:00 sati na telefonski broj: +385 51 634 330.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske