ZAROVO – virtualni podatkovni centar

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug organizira u Rijeci prezentaciju EU projekta “ZAROVO – virtualni podatkovni centar”, u srijedu. 26. lipnja s početkom u 12 sati na Tehničkom fakultetu u Rijeci (Vukovarska 58).

Organizacija prezentacije projekta ima za cilj osnaživanje poduzetnika putem korištenja novih alata, povećanja učinkovitosti i uključivanja u transformacije poslovanja u 4.industrijskoj revoluciji. Ovo je hrvatski odgovor na Microsoft Azure i Amazon Cloud.

Program prezentacije:

  • 12:00 VIRTUALNI PODATKOVNI CENTRI ZA POSLOVNE KORISNIKE IT infrastruktura koja je visoko individualizirana po potrebama svakog korisnika, a služi za smještaj poslovnog informacijskog sustava i javnih servisa.
  • 12:45 RADNI DOMJENAK
  • 13:15 OD RAČUNA DO ELEKTRONIČKIH RAČUNA Zakonska regulativa od 1.srpnja 2019. i obveznici korištenja servisa.

Svoj dolazak potrebno je najaviti na e-mail udrugakrug.split@gmail.com a prve 4 prijave imaju osiguran i poklon paket.

Više informacija na poveznici.

Riječka razvojna agencija PORIN Grad Rijeka Sveučilište u Rijeci Centar tehničke kulture Rijeka Hrvatska gospodarska komora Hrvatska obrtnička komora Općina Viškovo Hrvatski zavod za zapošljavanje Europski strukturni i investicijski fondovi Europski socijalni fond Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske